Vad ska jag fylla min blogg med?!

Sista veckan Ralph är hemma i Skåne. På söndag åker han till Emily och Varberg. Känns både skönt och sorgligt. Jag känner mig lite smått stympad utan min rididentitet, faktiskt. Hur dumt det än kan låta. Jag har t o m funderingar på att sätta mig i sadeln en sista gång eftersom maken är bortrest, och jag säkert kan få ledhjälp av någon vän, om jag bara ber snällt. Men jag vet inte, nu har jag inte ridit på sex veckor, så vad ska jag egentligen skritta några minuter för? Abstinensen kanske bara blir än värre. Och jag kommer kanske varken upp eller av heller.

I fredags vaccinerades han, för att vara helt färdig inför avfärden. Fick samtidigt recept på fucidin (som har bytt namn, men jag minns inte till vad) av veterinären som tyckte att jag skulle behandla muggen med medicin. Har varit nere 2 ggr/dag nu i helgen och duttat på, men ser ingen skillnad. Funderar på att ta något pass med hibiscrub till, så att jag får bort skorporna innan jag häller på fucidinet, men samtidigt vill jag inte gå emot veterinärens order... Hon anser att man borstar lite löst på krustorna, sen droppar man på fucidinet. Inget annat.

Men jag vill ju så gärna att han ska vara helt frisk när Emily kommer, så hon slipper bekymra sig om det...

Nu är det sista veckan jag behöver ha "problem" med att hitta ryttare åt Ralph. Känns skönt. Idag kommer kompis A och rider honom, och förhoppningsvis kan medryttarK ha honom på onsdag. Har jag riktig tur kan Carbins ägare rida honom tis eller tor, och sen är det nästan helg och Emily kommer.

En annan fråga är ju vad man fyller sin blogg med sen? När jag inte är Ralphs människa längre?

Ska den få vila? Ska jag börja älta tradiga bebisfunderingar? Vem vill läsa om det?! Och framför allt, är jag intresserad av att skriva om det?!

Inredningsdrömmerier
I helgen har jag och Andreas letat gammaldags toapappershållare - ja, nåt kul ska man ju ha. Då råkade jag snubbla över en interiörsajt med helt fantastiska leksaker. Visst måste Mollis ha luftballonger i sitt framtida rum?! (Bilder lånade från Par Courrier)
Bild lånad från Par Courrier



Och när hon börjar bli lite äldre, visst lär hon sig gå ståndsmässigt med en sådan här?:
Bild lånad från Par Courrier
Nåja, vi hittade en toapappershållare som kan funka på toaletten som vi ska börja göra i ordning den närmsta tiden. Toan på nedanvåningen ska äntligen byta skepnad från diarrébrun 70talstoalett till en gammaldags toalett med engelsk inspiration. Vi tänker oss bröstpanel i lindblomsgrönt, till det tapeten Tulipa från Duro, engelsk toainredning och så som kronan på verket, en gammaldags toarulleshållare. ;)

Det blir troligen denna WC-stol och detta handfat (bild lånad från Sigro):
Bild lånad från Sigro


Kommentarer
Postat av: Emily

Du får fylla din blogg med inredningstankar och annat som rör sig i huvudet på dig. Jag läser gärna om bebistankar- men var själv inte så där överdrivet intresserad av att snacka bebis när jag var gravid..

Snart ses vi!!!



KRAM

2009-10-12 @ 12:42:27
Postat av: Irene

Jag tycker du ska fortsätta blogga i alla fall! själv har jag upptäckt att en blogg ofta kan leva sitt eget liv, och inte alls handla om det man trodde den skulle handla om.



För övrigt tycker jag absolut att Mollis måste ha luftballonger!

Postat av: Sara

Luftballong är ett absolut måste!

Du kan väl bara fundilera och klura över livet i allmänhet här? Jag skulle sakna dig annars. :-)



2009-10-14 @ 13:35:50
URL: http://frogstomp.blogg.se/
Postat av: Ylva

:-) Klart Mollis ska ha luftballong - och framför allt en "gå-bil" . vilka söta saker! <3



Och även om din blogg skulle handla om sockersött bebisdravel ;-) så skulle jag ändå läsa med nöje! Själv har jag ju en blogg där jag knappt skriver nåt... jag använder den mest för att kasta iväg snabba bilder av vardagen så att min mamma & hennes Christer ska kunna dela min & Hasses vardag en aning :-) Det blir ju som ett sätt att umgås - så visst sjutton vill jag läsa om dina tankar & funderingar även om Ralph är på avstånd :-)



Måste kännas skitjobbigt att lämna bort hästen - och samtidigt som du när Ralph hamnar i goda händer hos Emily, slipper jaga runt efter Ralf-piloter! På tal om mugg, just fucidin använde vi till några av hästarna i somras med mycket gott resultat. Inledningsvis såg det för gräsligt ut och sen plötsligt vände det!

kram

2009-10-14 @ 23:16:23
URL: http://mostermane.blogspot.com
Postat av: Petrus

Självklart måste bebis ha luftballonger! Och kärleksfullt handmålade sagomotiv på väggarna. En mors hand, det betyder så mycket. ;-) Dessutom måste du ju sticka barnkläder!



Den där toalettstolen påminner om mig om min mormor och morfars badrum. Tanken till spolningen satt högt upp, och så drog man i en kedja som det hängde ett svart klot/handtag i när man skulle spola. Finns sådan nuförtiden, tro?



Vi vet att bebis är en tjej, alltså?

2009-10-15 @ 10:37:30
Postat av: Anna-Karin

Petrus> jodå, sådana finns, men är svindyra. Och vi hade ju tänkt "budgetrenovera". Vilket löjligt ord, det innehåller ju motsägelser i sig. Som "tårtbantning" ungefär!



Ylva, Sara och Irene> tack för era kommentarer. Ni är go'a! :)

2009-10-16 @ 07:10:18
Postat av: Eleonor - belize

Klart Mollis ska ha luftballonger! De var ju superfina!! Får Calle låna lite av idén tro? Om han ber snällt och lovar att inte ha finare än Mollis?



Och du - det är KLART att du skall fortsätta skriva, oavsett vad du kommer att skriva om!

2009-10-21 @ 01:04:51
URL: http://www.stallray.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0