Efterlysning

En styck väl använd (märk väl den dubbla betydelsen!) hjärna efterlyses.
Den grå klumpen märktes av senast någon gång hösten 2009.
Hjärnan är hemmahörande i Torna Hällestad
och lystrar bland annat till vårfåglar, champagnekorkar och chokladpappersprassel.
Hjärnan är starkt saknad av sin ägare, Ellenmamman.
Har du sett Ellenmammans hjärna, ring omgående.
Nedanstående berättelse visar hur akut det är att Ellenmamman får tillbaka sin grå klump.

Ellenmamman hade bearded collies då hon växte upp och hennes hjärta svämmar över nästan lika tsunamiartat när hon ser en beardisvalp som när hon ser Ellenbebis le, gurgla eller för all del sagla. Eftersom Driftiga Copywritern (läs gärna hennes blogg!) skaffat sig en beardisvalp som är jämngammal med Ellenbebis, tiggde Ellenmamman till sig ett besök hos Driftiga Copywriterns menageri. Ja, för varför ska man nöja sig med en beardisvalp, när man kan ha en briard och en seniorbeardis också, liksom? Måttfullhet är för andra!

Vi kom överens om att Ellenmamman och Ellenbebisen skulle dyka upp vid halvtvåtiden. Eftersom livet med Ellenbebis inte är riktigt så välstrukturerat som livet innan Ellenbebis var, har Ellenmamman numera alla tider som ungefärliga hållpunkter. Halvtvå kan lika väl betyda halvtre. Så det var med stor stolthet Ellenmamman rullade in på Driftiga Copywriterns gårdsplan 13.32.

En dag för tidigt.

Som tur var, var Driftiga Copywritern och hennes djurfarm hemma, och Ellenmamman fick snusa valpdoft. Ett välkommet avbrott i babybajsdoftandet! Ellenbebis kaskadkräktes så fort Driftiga Copywritern tog henne i sin famn. Ofelbart. Likaså lipade hon mer än vanligt. Det där A-barnet som jag jämt skryter om stannade tydligen hemma i Hällestad...
Briarden tyckte Ellenbebis var otroligt intressant och buffade henne bestämt i rumpan. Flera gånger. Då gjorde Ellenbebis stora ögon:
Bilden är arrangerad.


Det var väldigt svårt att slita sig från Valpen. Hon var helt enkelt hjärteknipande. Någon gång, när Ellenmamman inte har hästar, då är det en Bearded collie som står överst på shoppinglistan.

Valpen

Kommentarer
Postat av: Irene

Shoppinglista? Är inte det för amatörer? Gör som den driftiga copywritern, spontanshoppa en valp bara så där lite hips vips. Sen kommer du hem och säger glatt att idag köpte jag 3 liter mjölk, ett kilo köttfärs också slank det visst med en valp också. Det måste ju Ellenpappan förstå att sånt kan hända?

Postat av: Emily

Shit vilka söta bebisar- både männsika och hund...

Någon gång i livet ska jag med ha hund... :)



Ang. hjärnan funderar jag på om de kan ha nån sorts årlig hjärnstäma någonstans? Tror min kan ha rymt också nämligen... ;)

2010-03-10 @ 12:36:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0